Γνώρισε τους εισηγητές μας.

Γιώργος Βλάχος
Βusiness Growth Advisor

Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και πτυχιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου 1975, MArch-MEng ΕΜΠ 1976. Εργάστηκε ως Αρχιτέκτων Μηχανικός έως το 1991 με κύρια δραστηριότητα την μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανάπτυξη ιδιωτικών έργων (οικιστικά και επαγγελματικά κτήρια). Από το 1992 ανέλαβε Διευθυντικές θέσεις σε θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου LAFARGE στην Ελλάδα, στον χώρο του Ετοίμου Σκυροδέματος, Λατομείων Αδρανών Υλικών και Cement terminals. Αρχικά ως COO και στην συνέχεια ως CEO της HELLAMAT ABEME.
Περισσότερα
Δημοσθένης Γαλλής
Φωτογράφος

Ο Δημοσθένης Γαλλής γεννήθηκε στην Αθήνα.Είναι βραβευμένος φωτογράφος με εστίαση στην εικαστική, εννοιολογική και θεατρική φωτογραφία. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε εντατικά με την τέχνη της φωτογραφίας. Αρχικά σπούδασε διεθνείς επιχειρήσεις και ευρωπαϊκές σχέσεις και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις πωλήσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όμως γρήγορα τον κέρδισε η φωτογραφία. Το 1999 εξέθεσε για πρώτη φορά το φωτογραφικό του έργο. 
Αντώνης Ζαΐρης
Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων 
Πανεπιστήμιο Νεάπολης Κύπρου
Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ
Συγγραφέας
Ο Αντώνης Ζαΐρης γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς με μεγάλη συμβολή  στην προαγωγή της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα καθώς στη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας του άφησε θετικό αποτύπωμα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Σήμερα είναι Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο και παράλληλα Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ.
Περισσότερα 
Οδυσσέας Κόλλιας 
Οικονομολόγος - Συγγραφέας
Σύμβουλος επιχειρήσεων
Εκπαιδευτής στη δια βίου μάθηση
Συγγραφέας
Ο Οδυσσέας Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέντορας και  πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με ειδίκευση, στην «Εξυπηρέτηση του Πελάτη», το «Marketing» και τις «Πωλήσεις». Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Master’s in Business Administration (MBA) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Έχει διατελέσει στέλεχος στην Διεύθυνση Marketing του ΟΤΕ και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις πωλήσεις και το marketing.
Ευαγγελία Κυριάκου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

H Ευαγγελία Κυριάκου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην Gestalt - (Gestalt Foundation) Υπό αυτή την ιδιότητα παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής Gestalt σε Οργανισμούς - G.P.O. (Gestalt Foundation).  Είναι Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και έχει μετεκπαιδευθεί στις αγχώδεις διαταραχές σε παιδιά και εφήβους καθώς και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Νίκος Μανδαλάς
Διευθυντής Επικοινωνίας Ευρώπη-Ρωσία
Πολυεθνικός Όμιλος Financial Services

Ο Νίκος Μανδαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ο Επικεφαλής Διεθνούς Εταιρικής Επικοινωνίας, σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο παροχής financial services στο Λονδίνο. Έχει σπουδάσει ιστορία τέχνης και δημοσιογραφία. Μετά από μια σημαντική πορεία  σε μεγάλους οργανισμούς υψηλής τεχνολογίας, HOL και COSMOTE, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και  στο εξωτερικό. Από το 2011 βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία.
Περισσότερα
Μιχάλης Μεϊμάρης 
Καθηγητής Νέων Τεχνολογιών και ΜΜΕ
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Μιχάλης Μεϊμάρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι καθηγητής Νέων Τεχνολογιών και Μ.Μ.Ε. στην Επικοινωνία και την Εκπαίδευση του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (Ε.Π.Ι.Ε.Ε.). Διευθύνει επίσης το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα Μ.Μ.Ε., το οποίο ανήκει στον Τομέα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Επικοινωνιακών Εφαρμογών και Τεχνολογίας του εν λόγω Τμήματος.
Περισσότερα

Δρ. Μαρία Ξανθού 
Community Resilience Advisor


H Δρ.Μαρία Γ. Ξανθού γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι Επιστημονική Ερευνήτρια με σημαντική ακαδημαϊκή διδακτική προϋπηρεσία, για περισσότερα από 20 χρόνια σε μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδας και στο εξωτερικό (ΑΠΘ - ΣΕΠ, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - University of Oxford, UK - Harvard Center for Hellenic Studies, USA - University of Bristol, UK - University of Leeds, UK -ΣΕΠ, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - S.J.Seeger Center for Hellenic Studies, Princeton University, USA).
Περισσότερα 
Γιάννης Ριζόπουλος 
Δημοσιογράφος


Ο Γιάννης Ριζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι  ένας από τους πλέον έμπειρους και επιτυχημένους δημοσιογράφους με συνεχή παρουσία, πάνω από 40 χρόνια, στον χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Ναυτεμπορική» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σε δεκάδες ειδικά και μη, περιοδικά και newsletter, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καλύπτοντας αρχικά διεθνή πολιτική και οικονομία.
Περισσότερα
Δρ.Βερόνικα Σαμαρά
Διδάκτωρ Μηχανικός Πληροφορικής
Διεθνής Σύμβουλος στον Ψηφιακό Αλφαβητισμό και τη Διαδικτυακή Ασφάλεια.
Expert του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Πολιτειότητα».
Συγγραφέας
Η Βερόνικα Σαμαρά γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Expert του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Πολιτειότητα» (Digital Citizenship Education) και μέλος του «Advisory Expert Group on the Guidelines on Global Citizenship Education in a Digital Age» της UNESCO. και πρώην μέλος της Επιτροπής Ασφαλούς Διαδικτύου του Υπουργείου Παιδείας.
Περισσότερα
Γιώργος Σταμάτης
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Οργανωσιακός Coach Gestalt
Συγγραφέας

Ο Γιώργος Σταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Coach Gestalt in Organizations και Συγγραφέας. Έχει μακροχρόνια καριέρα ως Διευθυντικό Στέλεχος σε Πολυεθνικές  και Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον ευρύτερο χώρο του Marketing και της Eπικοινωνίας. Έχει σπουδάσει Νομικά, Marketing, Εκπαίδευση Ενηλίκων και Συμβουλευτική Οργανισμών «Gestalt in Organizations.
Περισσότερα
Δρ.Μαριλένα Φατσέα
Διδάκτωρ Επικοινωνιολόγος
Δημιουργός mindbooster.gr

Η Μαριλένα Φατσέα γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. Είναι η εμπνευστής και δημιουργός του «Ψηφιακού Πανεπιστημίου» για επαγγελματίες www. mindbooster.gr. Προέρχεται από τον χώρο των Επιχειρήσεων με μακρά και επιτυχημένη πορεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικούς ομίλους και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις ,όπως: BDF Hellas, Kraft Foods Hellas ( σήμερα Μondelez) Eλγέκα, Panafon - Vodafone και CΟSMOTE.
Περισσότερα
Αντώνης Φραγκάκης 
 Πιστοποιημένος Δάσκαλος IYENGAR YOGA
Ηθοποιός

Γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπου όμως από ένα σημείο και μετά τον κέρδισε η Υoga, την οποία μελέτησε βαθιά και σήμερα πια διδάσκει ως πιστοποιημένος δάσκαλος Ιyengar Yoga.
Περισσότερα