εισηγητές.

Νίκος Μανδαλάς
Διευθυντής επικοινωνίας Ευρώπη - Ρωσία
Πολυεθνικός Όμιλος Financial Services

Λίγα λόγια για μένα
Εργάζομαι στον χώρο της επικοινωνίας από το 2003, όπου βρέθηκα σχεδόν κατά τύχη. Έχοντας σπουδάσει ιστορία και δημοσιογραφία, είχα αναλάβει ένα μεγάλο project της Ευρωπαϊκής Ένωσης του οποίου ανάδοχος στην Ελλάδα ήταν η εταιρεία Internet Hellas OnLine (HOL). ‘Όταν τελείωσε το project,μου προτάθηκε να αναλάβω το γραφείο Τύπου της εταιρείας. Η πρώτη μου απάντηση ήταν «τι ξέρω εγώ απ’ αυτά»;…
Η συνέχεια έφερε πέντε επιτυχημένα χρόνια στην HOL και στη συνέχεια άλλα 4 στην Cosmote, ως Manager στο Γραφείο Τύπου της εταιρείας, την κρίσιμη περίοδο της εξαγοράς του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom.
To 2011 μετακόμισα στο Λονδίνο όπου και βρίσκομαι μέχρι σήμερα. Στη Βρετανία, είχα την εξαιρετική τύχη να συνεργαστώ με τον Tony Blair, και να αναλάβω διευθυντικές θέσεις στον χώρο της επικοινωνίας για την Walgreens Boots Alliance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες retail/pharma του πλανήτη, την Herbalife Nutrition, γνωστό διεθνές consultancy και μεγάλη εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.
Σε αυτά τα 18 χρόνια έχω συνεργασθεί με ηγέτες στην πολιτική και τον επιχειρηματικό χώρο, ομάδες marketing, sales, customer care, legal, compliance, έχω διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις, έχω αναπτύξει στρατηγικές PR και ανάπτυξης περιεχομένου, έχω αναλάβει σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές και τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές, και έχω μιλήσει με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη.
Ανάμεσα στα κύρια επιτεύγματα μου η δημιουργία ομάδων, η πρόσληψη και η ανάπτυξη νέων επαγγελματιών τους οποίους είδα μετά να ανεβαίνουν και να προοδεύουν επαγγελματικά.
Βιογραφικό σημείωμα
Ο Νίκος Μανδαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα.Είναι ο Επικεφαλής Διεθνούς Εταιρικής Επικοινωνίας, σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο παροχής financial services στο Λονδίνο.
Έχει σπουδάσει ιστορία τέχνης και δημοσιογραφία. Μετά από μια σημαντική πορεία σε μεγάλους οργανισμούς υψηλής τεχνολογίας, HOL και COSMOTE, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο εξωτερικό. Από το 2011 βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία, όπου έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας και Διαχείρισης Φήμης σε διάφορους μεγάλους οργανισμούς και τομείς, όπως: The Climate Group, Chabb- ασφαλιστικός οργανισμός, Walgreens -Boots, Herbalife κ.α.