Το mindbooster.gr είναι η αξιόπιστη πρόταση στο χώρο του e-learning για στελέχη επιχειρήσεων, νέους επαγγελματίες αλλά και "ανήσυχες" επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται ότι η μελλοντική τους πορεία εξαρτάται από την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρησιακού μοντέλου.
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο σύγχρονος επαγγελματίας, είναι απαραίτητο, πέραν των γνώσεων πάνω στο γνωστικό του αντικείμενο, να αποκτήσει νέες, αναγκαίες δεξιότητες, τις οποίες θα μπορεί να μεταφέρει σε διαφορετικές εργασίες και αντικείμενα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες και πρωτόγνωρες προκλήσεις.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να ικανοποιήσει το mindbooster, μια νέα υπηρεσία της Fidel & Fortis Μ.Α.Ε, εταιρείας συμβουλευτικών  υπηρεσιών στο χώρο της επκοινωνίας και παραγωγής συνεδρίων, με εστίαση στον τομέα του Resilience.(www.fidelfortis.com)

Live και on demand webinars σε 6 κρίσιμους τομείς 
Τα webinars παρέχονται live και on demand και προσφέρουν σφαιρική εκπαίδευση σε έξι (6) κρίσιμους τομείς: ανθεκτικότητα,επικοινωνία, επιχειρηματικότητα, καριέρα, ευεξία και δημιουργικότητα.

Το περιεχόμενο των webinars έχει διαμορφωθεί με βάση την σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνουμε. Όλα τα σεμινάρια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να συνδυάζονται και να αλληλοσυμπληρώνονται, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση και διεύρυνση γνώσεων του εκπαιδευόμενου.

Ισχυρό χαρτί: οι εισηγητές μας.
Μια ομάδα υψηλού κύρους στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα: να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους, με σύγχρονα μέσα, στον σύγχρονο επαγγελματία, αλλά και σε κάθε "ανήσυχο μυαλό" που δεν εφησυχάζει, αλλά σκέφτεται και επιδιώκει πάντα κάτι καλύτερο, για να προχωρήσει με αυτοπεποίθηση και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
Αυτή ακριβώς η ευρύτατη γνώση και, κυρίως, η πολύχρονη εμπειρία των εισηγητών μας, δύσκολα διδάσκεται και μεταφέρεται μόνο μέσω παραδοσιακών φορέων «τυπικής μάθησης».


Aποστολή του mindbooster.gr είναι να δίνει ένα καλύτερο σκοπό στη ζωή μας με τη συνεχή εξέλιξη, μέσω της δια βίου μάθησης.  
Θέλουμε να μετατρέψουμε την επιμόρφωση σε μοναδική εμπειρία.
Θέλουμε η γνώση που προσφέρουμε να έχει ουσιαστική
και πρακτική αξία για τη ζωή του κάθε συμμετέχοντα.

Απόκτηση δεξιοτήτων για κάθε επαγγελματία σε 6 κρίσιμους τομείς.
Έχουμε επιλέξει 6 κρίσιμους τομείς θεμελιώδους σημασίας για την ισορροπημένη εξέλιξη κάθε επαγγελματία ανεξάρτητα από το στάδιο επαγγελματικής ωρίμανσής του: Ανθεκτικότητα, Επικοινωνία, Επιχειρηματικότητα, Καριέρα, Ευεξία και Δημιουργικότητα. Οι πυλώνες έχουν συνάφεια μεταξύ τους, ενώ κάθε πυλώνας πλαισιώνεται από webinars που καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες.
 
Ολοκληρωμένες γνώσεις με σεμινάρια που αλληλοσυμπληρώνονται.
Ο σύγχρονος επαγγελματίας πρέπει να διαθέτει σφαιρικές γνώσεις και δεξιότητες σε περισσότερους τομείς. Τα webinars του mindbooster παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να «βγει μπροστά» με σιγουριά. Προσφέρουμε δε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις συνδυασμό γνώσεων και στους 6 πυλώνες, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, με αρκετά σεμινάρια να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους.
Εισηγητές - κορυφαίοι στο είδος τους.
Κάθε μάθημα βασίζεται στη συσσωρευμένη   εμπειρία, το επιστημονικό υπόβαθρο, τις γνώσεις και καλές πρακτικές των καταξιωμένων εισηγητών μας που απέκτησαν στο επαγγελματικό πεδίο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Σήμερα. Οι εισηγητές προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και διακρίνονται για το κύρος, καθώς επίσης την ενεργή συμμετοχή και σημαντική προσφορά τους στο επιχειρηματικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της Ελλάδας.
Εισηγήσεις στην ελληνική γλώσσα.
Οι εισηγήσεις παρέχονται στην ελληνική γλώσσα, γιατί πιστεύουμε ότι, όταν διδάσκεσαι στη δική σου γλώσσα, μπορείς να κατανοήσεις ταχύτερα και ευκολότερα την ύλη, ειδικά αν το μάθημα περιέχει και έννοιες που δεν είναι αυτονόητα αντιληπτές για όλους.
Τεστ αξιολόγησης στα on demand webinars.
Μετά το πέρας της παρακολούθησης ενός on demand webinar, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μετρήσετε την πρόοδό σας με ένα τεστ αξιολόγησης πολλαπλών απαντήσεων. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το ίδιο τεστ 3 φορές. Το τεστ είναι απαραίτητο, προκειμένου να λάβετε το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Σε ό,τι αφορά στα on demand webinars, δικαιούσθε να λάβετε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, εφόσον απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων στο τεστ αξιολόγησης.
Όσοι παρακολουθήσετε ένα ζωντανό webinar, θα λάβετε το Πιστοποιητικό μετά το τέλος του webinar. Τα Πιστοποιητικά αποστέλλονται διαδικτυακά.
Transcript παρουσίασης- Επιπλέον πηγές ενημέρωσης.
Βελτιώνουμε την εμπειρία της μάθησης των on demand σεμιναρίων με την παροχή απομαγνητοφωνημένου κειμένου που εμφανίζεται κάτω από την οθόνη, ταυτόχρονα με την ομιλία του εισηγητή. Επιπλέον στο blog μας θα βρείτε άρθρα για θέματα που είναι συναφή με την θεματολογία των σεμιναρίων μας, ενώ για συγκεκριμένα courses προτείνουμε και επιπλέον πηγές ενημέρωσης. Στόχος μας: o συμμετέχων να κερδίζει χρόνο και να μην αναγκάζεται να ανατρέχει μόνος του σε τρίτες πηγές πληροφόρησης.
Δημιουργία προσωπικού προφίλ.
Εφόσον εγγραφείτε στην πλατφόρμα του mindbooster.gr , αυτόματα δημιουργείται το προσωπικό σας προφίλ που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κίνηση των σεμιναρίων, του λογαρισμού σας κ.α.
Επικοινωνία με άλλους μαθητές μέσω community.
Γνωρίστε, επικοινωνήστε ξεκινήστε συζητήσεις με άλλους συμμετέχοντες ή κάνετε ψηφοφορίες στο «community» της πλατφόρμας.