Το mindbooster.gr είναι η αξιόπιστη πρόταση στο χώρο της ολιστικής εκπαίδευσης με σύγχρονα μέσα για κάθε "ανήσυχο μυαλό",στελέχη επιχειρήσεων, νέους επαγγελματίες, καθώς και "ανήσυχες"επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται ότι, η μελλοντική τους πορεία εξαρτάται από την υιοθέτηση ενός διαφορετικού επιχειρησιακού μοντέλου και,όπου, η εκπαίδευση αποτελεί σημείο διαφοροποίησης και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, κάθε άτομο και, πολύ περισσότερο, ο σύγχρονος επαγγελματίας, είναι απαραίτητο, πέραν των γνώσεων πάνω στο γνωστικό του αντικείμενο, να διαθέτει αναγκαίες ήπιες δεξιότητες, τις οποίες θα μπορεί να μεταφέρει σε διαφορετικές εργασίες και αντικείμενα, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες και πρωτόγνωρες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή του.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να ικανοποιήσει το mindbooster, η νέα υπηρεσία της Fidel & Fortis Μ.Α.Ε, Eταιρείας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στο χώρο της επικοινωνίας και παραγωγής συνεδρίων, με εστίαση στον τομέα του Resilience.(www.fidelfortis.com).

Ολιστική εκπαίδευση για upskilling, με σύγχρονα μέσα, σε κρίσιμους τομείς.

Το mindbooster.gr παρέχει ολιστική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, με κύριο στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων (upskilling) σε κρίσιμους τομείς ανάπτυξης, με εξ αποστάσεως μαθήματα, live και on demand, καθώς και σεμινάρια, ειδικά σχεδιασμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες στελεχών και επιχειρήσεων.
Οι τομείς, στους οποίους εστιάζουμε είναι:
Ανθεκτικότητα, Επικοινωνία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Καριέρα, Ευεξία και Δημιουργικότητα.

Ισχυρό χαρτί: οι εκπαιδευτές μας.

Μια ομάδα υψηλού κύρους στελεχών της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό όραμα: να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους, με σύγχρονα μέσα, στον σύγχρονο επαγγελματία που δεν εφησυχάζει, αλλά επιδιώκει την προσωπική του ανάπτυξη ως μέσον εξέλιξης.
Αυτή η γνώση και, κυρίως, η πολύχρονη εμπειρία των εκπαιδευτών μας, δύσκολα διδάσκεται και μεταφέρεται μόνο μέσω παραδοσιακών φορέων «τυπικής μάθησης».

Σεμινάρια που αλληλοσυμπληρώνονται.

Το περιεχόμενο των  μαθημάτων έχει διαμορφωθεί με βάση την σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνουμε. Όλα τα σεμινάρια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να συνδυάζονται και να αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι, ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένα σεμινάρια που ανταποκρίνονται στις δικές του ανάγκες, δημιουργώντας ένα δικό του οδικό χάρτη διεύρυνσης γνώσεων.

Επιπλέον πλεονεκτήματα:
Τα εξ αποστάσεως μαθήματα είναι προσβάσιμα από κινητά, tablets και ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επιπλέον, είναι φιλικά και για άτομα με προβλήματα ακοής.

"Αποστολή του mindbooster είναι να προσφέρει τα εφόδια για καλύτερη επαγγελματική ζωή, μέσω της Δια Βίου Μάθησης". 

Θέλουμε να μετατρέψουμε την επιμόρφωση σε μοναδική εμπειρία.
Θέλουμε η γνώση που προσφέρουμε να έχει ουσιαστική
και πρακτική αξία για τη ζωή του κάθε συμμετέχοντα.

Απόκτηση δεξιοτήτων για κάθε επαγγελματία σε 6 κρίσιμους τομείς.
Έχουμε επιλέξει 6 κρίσιμους τομείς θεμελιώδους σημασίας για την ισορροπημένη εξέλιξη κάθε επαγγελματία ανεξάρτητα από το στάδιο επαγγελματικής ωρίμανσής του: Ανθεκτικότητα, Επικοινωνία, Επιχειρηματικότητα, Καριέρα, Ευεξία και Δημιουργικότητα. Οι πυλώνες έχουν συνάφεια μεταξύ τους, ενώ κάθε πυλώνας πλαισιώνεται από webinars που καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες.
 
Ολοκληρωμένες γνώσεις με σεμινάρια που αλληλοσυμπληρώνονται.
Ο σύγχρονος επαγγελματίας πρέπει να διαθέτει σφαιρικές γνώσεις και δεξιότητες σε περισσότερους τομείς. Τα webinars του mindbooster παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να «βγει μπροστά» με σιγουριά. Προσφέρουμε δε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις συνδυασμό γνώσεων και στους 6 πυλώνες, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, με αρκετά σεμινάρια να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους.
Εκπαιδευτές - κορυφαίοι στο είδος τους.
Κάθε μάθημα βασίζεται στη συσσωρευμένη   εμπειρία, το επιστημονικό υπόβαθρο, τις γνώσεις και καλές πρακτικές των καταξιωμένων εκπαιδευτών μας που απέκτησαν στο επαγγελματικό πεδίο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Σήμερα. Οι εκπαιδευτές προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και διακρίνονται για το κύρος, καθώς επίσης την ενεργή συμμετοχή και σημαντική προσφορά τους στο επιχειρηματικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της Ελλάδας.
Εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα.
Η εκπαίδευση παρέχεται στην ελληνική γλώσσα, γιατί πιστεύουμε ότι, όταν διδάσκεσαι στη δική σου γλώσσα, μπορείς να κατανοήσεις ταχύτερα και ευκολότερα την ύλη, ειδικά αν το μάθημα περιέχει και έννοιες που δεν είναι αυτονόητα αντιληπτές για όλους.
Τεστ αξιολόγησης στα on demand webinars.
Μετά το πέρας της παρακολούθησης ενός on demand webinar, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μετρήσετε την πρόοδό σας με ένα τεστ αξιολόγησης πολλαπλών απαντήσεων. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το ίδιο τεστ 3 φορές. Το τεστ είναι απαραίτητο, προκειμένου να λάβετε το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Σε ό,τι αφορά στα on demand webinars, δικαιούσθε να λάβετε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, εφόσον απαντήσετε σωστά στο 80% των ερωτήσεων στο τεστ αξιολόγησης.
Όσοι παρακολουθήσετε ένα ζωντανό webinar, θα λάβετε το Πιστοποιητικό μετά το τέλος του webinar. Τα Πιστοποιητικά αποστέλλονται διαδικτυακά.
Transcript παρουσίασης-  Ε- book  - Επιπλέον πηγές ενημέρωσης.
Βελτιώνουμε την εμπειρία της μάθησης των on demand σεμιναρίων με την παροχή απομαγνητοφωνημένου κειμένου που εμφανίζεται κάτω από την οθόνη, ταυτόχρονα με την ομιλία του εισηγητή. Επιπλέον η ύλη του μαθήματος διατίθεται και με δωρεάν  E- book για κάθε μάθημα.
Επιπλέον, στο blog μας θα βρείτε άρθρα για θέματα που είναι συναφή με την θεματολογία των σεμιναρίων μας, ενώ για συγκεκριμένα courses προτείνουμε και επιπλέον πηγές ενημέρωσης. Στόχος μας: o συμμετέχων να κερδίζει χρόνο και να μην αναγκάζεται να ανατρέχει μόνος του σε τρίτες πηγές πληροφόρησης.
Δημιουργία προσωπικού προφίλ.
Εφόσον εγγραφείτε στην πλατφόρμα του mindbooster.gr , αυτόματα δημιουργείται το προσωπικό σας προφίλ που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κίνηση των σεμιναρίων, του λογαρισμού σας κ.α.
Επικοινωνία με άλλους μαθητές μέσω community.
Γνωρίστε, επικοινωνήστε ξεκινήστε συζητήσεις με άλλους συμμετέχοντες ή κάνετε ψηφοφορίες στο «community» της πλατφόρμας.