συχνές ερωτήσεις.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

Πατάτε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ και στη συνέχεια πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σας είτε απευθείας στην πλατφόρμα είτε μέσω social media.

Πώς εξασφαλίζω τη θέση μου στα οn demand webinars;

Πρώτα εγγράφεστε στο mindbooster.gr και στη συνέχεια προχωράτε στην αγορά του ή των σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Πώς εξασφαλίζω τη θέση μου στα live webinars;

Πρώτα εγγράφεστε στο mindbooster.gr και στη συνέχεια προχωράτε στην αγορά του ή των σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.Ώστόσο πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι στα live webinars πρέπει να κάνετε έγκαιρα εγγραφή, διότι συνήθως υπάρχει περιορισμός θέσεων.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε  απευθείας μέσω κάρτας πληρωμών  μέσω paypal stripe ή κατάθεσης τραπέζης

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να παρακολουθήσω το μάθημα;

O μόνος εξοπλισμός που θα χρειασθείτε για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε εξ αποστάσεως σεμινάριο είναι ένας ΗΥ, ένα κινητό ή ένα tablet. Ενδεχομένως και... καλά ακουστικά.

Χρειάζομαι ειδική πλατφόρμα για τα live;

Όχι. Όλα γίνονται αυτόματα. Απλά ακολουθείστε τις οδηγίες της πλατφόρμας.

Σε ποια γλώσσα γίνονται τα μαθήματα;

Διδάσκουμε στη ελληνική γλώσσα,  διότι πιστεύουμε ότι, όταν διδάσκεσαι στην δική σου γλώσσα, μπορείς να κατανοήσεις ταχύτερα και ευκολότερα την ύλη, ειδικά αν το μάθημα περιέχει και έννοιες που δεν είναι αυτονόητα αντιληπτές για όλους.

Θα μπορώ να έχω το μάθημα και σε γραπτή μορφή;

 Kaτά τη διάρκεια των on demand webinars ταυτόχρονα με την ομιλία του εισηγητή εμφανίζεται κάτω από την οθόνη το  απαμαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας. Αυτό βοηθάει κάποιον να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο. Επίσης με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα και σε άτομα με μειωμένη ακοή να παρακολουθήσουν άνετα το μάθημα.  Στα live webinars λαμβάνετε slides των παρουσιάσεων.

Πόσο καιρό μπορώ να έχω πρόσβαση στο on demand σεμινάριο που έχω  αγοράσει;

Από την στιγμή που έχετε αγοράσει το σεμινάριο, θα έχετε πρόσβαση σε αυτό, μέσω του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει, όσο διάστημα υφίσταται το σεμινάριο και για όσο διάστημα εσείς έχετε ενεργό προφίλ στο mindbooster.

Εάν δεν προλάβω να παρακολουθήσω ένα live webinar, το χάνω;

Για όσους δεν προλάβουν να παρακολουθήσουν ένα live webinar  έχουμε προβλέψει την μαγνητοσκόπησή τους ούτως ώστε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν  μαγνητοσκοπημένο για κάποιο διάστημα μετά την πραγματοποίησή του.

Σε τι διαφέρει ένα on demand webinar από ένα ζωντανό μάθημα;

Το on demand webinar απευθύνεται σε αυτούς που επιζητούν συμπυκνωμένη γνώση αλλά και σε πολυάσχολους που δεν μπορούν να δεσμεύσουν συγκεκριμένο χρόνο για την εκπαίδευσή τους. Το e- learning τους παρέχει τη δυνατότητα της επιλογής του χρόνου μάθησης καθώς και της δυνατότητας επανάληψης του μαθήματος όσες φορές το επιθυμούν. Στο mindbooster ακολουθούμε τη δοκιμασμένη μέθοδο του micro- learning όπου κάθε μάθημα είναι χωρισμένο σε μικρές ενότητες μερικών λεπτών. Έτσι, μπορείτε να ανατρέξετε στην συγκεκριμένη ενότητα που σας ενδιαφέρει και να το παρακολουθήσετε στους δικούς σας ρυθμούς ξανά και ξανά. Το ζωντανό webinar απευθύνεται σε όσους  θέλουν να εμβαθύνουν σημαντικά στο θέμα που τους ενδιαφέρει και επιζητούν  την άμεση διάδραση με τον εισηγητή μέσω της ζωντανής διδασκαλίας. Είναι  μεγαλύτερης διάρκειας και μπορεί να πραγματοποιείται σταδιακά μέσα σε μια ή περισσότερες εβδομάδες. 

Στα live webinars μπορώ να επιλέξω τις ώρες που με εξυπηρετούν;

Τα live webinars, όπως άλλωστε τα  μαθήματα σε μια τάξη διδασκαλίας, πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που καθορίζονται από την διοργανώτρια εταιρεία. Στον ιστότοπό μας θα μπορείτε να βλέπετε ποιöa webinars προγραμματίζονται μαζί με τις ημερομηνίες  τους καθώς και me άλλες χρήσιμες πληροφορίες . Επιπλέον, για κάθε webinar ενημερώνουμε αρκετό καιρό πριν το κοινό, μέσω των διαύλων επικοινωνίας μας, προκειμένου οι υποψήφιοι να έχουν  τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να το εντάξουν στον προγραμματισμό τους. Επισημαίνουμε ότι  είναι καλό να μην εγγράφεστε τελευταία στιγμή, λόγω περιορισμού θέσεων.  

Tι διάρκεια έχει ένα on demand webinar;

Ανάλογα με το θέμα, ένα on demand webinar μπορεί να διαρκέσει από 35 λεπτά έως και κάποιες ώρες. Ακολουθώντας τη μέθοδο του micro- learning κάθε μάθημα είναι χωρισμένο σε μικρές ενότητες μερικών λεπτών. Έτσι, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα που σας ενδιαφέρει και να το παρακολουθήσετε στους δικούς σας ρυθμούς ξανά και ξανά.

Αν πάρω περισσότερους, από ένα, κύκλους μαθημάτων, έχω τη δυνατότητα έκπτωσης;

Αυτή η δυνατότητα παρέχεται, ανάλογα με τον αριθμό σεμιναρίων που θέλετε να αγοράσετε. Για περισσότερες πληροφορίες, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Μπορώ να πληρώσω και σε δόσεις;

Σε ό,τι αφορά την αγορά ενός on demand webinar δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις. Eάν αγοράσετε πακέτο on demand webinars τότε ανάλογα με την ποσότητα και το ύψος του πακέτου μπορεί να πληρώσετε σε δόσεις εφόσον το συνολικό ποσόν της αγοράς υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσόν που θα καθορισθεί από τη διοργανώτρια εταιρεία. Σε ό,τι αφορά τα ζωντανά webinars διάρκειας άνω των δύο ωρών, υπάρχει δυνατότητα να πληρώνετε κάθε φορά που παρακολουθείτε ένα  μάθημα. Εάν δηλαδή το μάθημα έχει διάρκεια ένα μήνα και πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα επί 2 ώρες, τότε προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε το επόμενο μάθημα είναι να έχετε ήδη προπληρώσει την συγκεκριμένη δόση. 

Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα live μάθημα;

Εξαρτάται από το είδος του μαθήματος και τις απαιτήσεις του. Συνήθως ο αριθμός συμμετεχόντων κυμαίνεται γύρω στα 20- 25 άτομα ενώ ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής είναι 12 άτομα. Κάτω από αυτό τον αριθμό, το μάθημα ακυρώνεται.

Αν ακυρωθεί ένα live webinar κι εγώ έχω ήδη πληρώσει, χάνω τα χρήματα;

Με βάση την εταιρική πολιτική, σε περίπτωση μη πραγματοποίησης ενός σεμιναρίου, ορίζεται νέα ημερομηνία πραγματοποίησής του. Στο πλαίσιο αυτό, θα σας ειδοποιήσουμε  έγκαιρα πριν για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του σεμιναρίου. Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης του μαθήματος  κατά τη νέα προγραμματισμένη ημερομηνία, τότε θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το μάθημα  on demand εντός 7 ημερών.  Σε περίπτωση που, ενώ έχετε δηλώσει συμμετοχή και, για δεύτερη φορά ακυρωθεί το μάθημα, τα χρήματα θα σας επιστραφούν.

Θα μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις και εμπειρίες με άλλους σπουδαστές που έχουν πάρει τον ίδιο κύκλο μαθημάτων;

Βεβαίως, εφόσον συνδεθείτε στον ιστότοπο και αγοράσετε ένα σεμινάριο, σας παρέχεται το προνόμιο της συμμετοχής σας στο community της πλατφόρμας για τη διάδραση και επικοινωνία με άλλους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας.

Παίρνω κάποιο πιστοποιητικό αναφορικά με την παρακολούθηση ενός κύκλου μαθημάτων και πώς;

Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης ενός webinar, λαμβάνετε από εμάς ηλεκτρονικά  πιστοποιητικό παρακολούθησης, εφόσον αποδεδειγμένα έχετε παρακολουθήσει το  συγκεκριμένο webinar. Ειδικότερα στην περίπτωση παρακολούθησης βιντεοσκοπημένου webinar: προϋπόθεση για να λάβετε το πιστοποιητικό, είναι η συμπλήρωση ενός τεστ αξιολόγησης  που θα βρείτε στο τέλος κάθε κύκλου μαθημάτων. Το τεστ αυτό σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τον εαυτό σας μετά τον κύκλο μαθημάτων και να διαπιστώσετε το επίπεδο που έχετε φτάσει ή να εστιάσετε στα σημεία που πρέπει να διορθώσετε ή να μελετήσετε περισσότερο.Η διαδικασία προβλέπει ότι θα κληθείτε να απαντήσετε σε ένα τεστ πολλαπλών επιλογών πάνω στην ύλη του συγκεκριμένου  κύκλου μαθημάτων και, εφόσον απαντήσετε στο 80% των ερωτήσεων, τότε θα λάβετε το πιστοποιητικό. Μπορείτε να επαναλάβετε το τεστ μέχρι 4 φορές. Στην περίπτωση του ζωντανού webinar, πρέπει να έχετε παρακολουθήσει ολόκληρο το μάθημα και να έχετε συμμετάσχει σε τυχόν ασκήσεις ή εργασίες που  θα σας ανατεθούν κατά την διάρκεια του κάθε κύκλου ζωντανών μαθημάτων.

Μπορώ να ενημερώνομαι για τα προσεχή live μαθήματα ώστε να κάνω τον προγραμματισμό μου;

Στον ιστότοπό μας αναρτούμε όλα τα webinars που προγραμματίζουμε μαζί με ημερομηνίες. Επιπλέον, αρκετό διάστημα πριν την πραγματοποίηση ενός live webinar, προηγείται ευρεία ενημέρωση του κοινού, μέσω των διαύλων επικοινωνίας μας ,έτσι ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να έχουν αρκετό χρόνο να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Λόγω  των περιορισμένων  θέσεων ακολουθούμε την πολιτική προτεραιότητας, first come first served.

Μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας ή με τους καθηγητές για τυχόν απορίες;

Στα live webinars έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές μέσω της πλατφόρμας. Στα on demand webinars δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα. 

Παρέχονται σημειώσεις και extra εκπαιδευτικό υλικό;

Εν μέρει απαντάται σε προηγούμενη ερώτηση. Για κάθε on demand webinar παρέχουμε απομαγητοφώνηση (transcripts) της  κάθε εισήγησης, ενώ για συγκεκριμένα courses προτείνουμε extra πηγές ενημέρωσης ή και βιβλιογραφία. Στόχος μας είναι o συμμετέχων να κερδίζει χρόνο και να μην αναγκάζεται  να ανατρέχει σε τρίτες πηγές πληροφόρησης.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πληθώρα σεμιναρίων που μπορώ να παρακολουθήσω. Μάλιστα αρκετά από αυτά είναι δωρεάν. Γιατί να σας επιλέξω;

Για πολλούς λόγους. Σας προτείνουμε να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας, να δείτε τι ακριβώς προσφέρουμε, ποιοι είναι οι εισηγητές μας και ποια τα πλεονεκτήματά μας, ώστε να συγκρίνετε με άλλες προτάσεις και να κάνετε την επιλογή σας. Σε ό,τι αφορά το κόστος, επισημαίνουμε ότι, για την προετοιμασία κάθε μαθήματος απαιτείται χρόνος και πολλή προσωπική εργασία ομάδας ανθρώπων, διότι δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την εγκυρότητα του περιεχομένου, αλλά και την εμπειρία των συμμετεχόντων. Προσφέροντας κάτι μόνο δωρεάν, θεωρούμε ότι απαξιώνεται η συνολική προσπάθεια. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της αγοράς, επιδιώκουμε να παραμένουμε ανταγωνιστικοί προς όφελος των συμμετεχόντων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο mindbooster θα βρείτε τουλάχιστον κάποιο θέμα που θα σας προσελκύσει.