Δουλεύω από το σπίτι και δουλεύω σωστά.

Aπαντήσεις και λύσεις στα σημαντικότερα ερωτήματα και θέματα για απερίσπαστη και αποδοτική εργασία από το σπίτι.
Write your awesome label here.
  • Εισηγητής: Γιάννης Ριζόπουλος, δημοσιογράφος
  • Συμμετοχή: Μαριλένα Φατσέα, Επικοινωνιολόγος, Ιδρύτρια mindbooster.gr
  • Διάρκεια: 43 λεπτά
  • 5 ενότητες - 5 video - transcript κατά την παρακολούθηση
  • Τεστ αξιολόγησης
  •  Πιστοποποιητικό επιμόρφωσης
  • Απευθύνεται σε
    άτομα, των οποίων η δουλειά δεν τα δεσμεύει να εργάζονται μόνο σε ένα συγκεκριμένο χώρο, όπως: μεγάλος αριθμός mobile workers, ασφαλιστικοί και άλλοι σύμβουλοι, συνεργάτες τηλεφωνικών πωλήσεων, δημοσιογράφοι, bloggers, εκπαιδευτικοί και εισηγητές, αλλά και κάθε τηλεκπαιδευόμενος.

 Με μια ματιά.

Η "δουλειά από το σπίτι", ή "τηλεργασία", έννοια "ξένη" για τους περισσότερους, μέχρι πριν από λίγο καιρό, σήμερα αποτελεί πια μια πραγματικότητα που κατακτά έδαφος.

Αν ανήκετε σε αυτούς που εργάζεστε συνεχώς ή και μερικώς από το σπίτι σας, αυτό το  webinar θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.
Θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα, να πάρετε απαντήσεις και να βρείτε λύσεις και tips για αποδοτικότερη τηλεργασία, με ταυτόχρονη ισορροπία στην προσωπική ζωή σας.


Οι εισηγητές μας.

Γιάννης Ριζόπουλος.

Δημοσιογράφος 
Από τους πλέον έμπειρους και  επιτυχημένους δημοσιογράφους με συνεχή παρουσία, πάνω από 40 χρόνια, στον χώρο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εφημερίδες, σε δεκάδες ειδικά και μη, περιοδικά και newsletter, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως freelancer σχολιαστής και moderator, κυρίως στον χώρο των τεχνολογικών συνεδρίων και του Διαδικτύου.

Μαριλένα Φατσέα.

Διδάκτωρ Επικοινωνιολόγος
Ιδρύτρια mindbooster.gr
Είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός του www.mindbooster.gr. Προέρχεται από τον χώρο των επιχειρήσεων με μακρά και επιτυχημένη πορεία ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικούς ομίλους και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και με μεγάλη εμπειρία στους τομείς marketing, εμπορική και εταιρική επικοινωνία, εταιρική υπευθυνότητα καθώς επίσης επιχειρησιακή συνέχεια και ανθεκτικότητα.