Εργασία στο εξωτερικό.

 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κύριες αγορές του εξωτερικού, για να βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε.
Write your awesome label here.

 Με μια ματιά.

Η αναζήτηση εργασίας εκτός των ελληνικών συνόρων είναι μια λύση που αρκετοί συνεχίζουν να επιλέγουν σήμερα, διερευνώντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και, όχι μόνο.
Ο Νίκος Μανδαλάς ανήκει σε αυτούς που, πριν 10 χρόνια, τόλμησαν και πέτυχαν.
Σε αυτό το webinar
o Nίκος μοιράζεται μαζί σας - μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες - βιωμένη και συμπυκνωμένη γνώση, υπεύθυνη ενημέρωση και λεπτομέρειες που πιθανά δεν είχατε υπόψη, σχετικά  με τις κύριες αγορές και προϋποθέσεις για αναζήτηση εργασίας εκτός Ελλάδας.

 Τι θα κερδίσετε

  • Χρόνο, αποφεύγοντας αναποτελεσματικές προσπάθειες.
  • Θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε πιο σωστά τα δεδομένα κάθε αγοράς και
  • Θα μπορέσετε να λάβετε αποφάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά για να πάρετε το εισιτήριο της επιτυχημένης εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό.

Νίκος Μανδαλάς.

Διευθυντής Επικοινωνίας Ευρώπη- Ρωσία, Πολυεθνικός Όμιλος financial services

Λίγα λόγια για το Νίκο.

Ο Νίκος Μανδαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία τέχνης και δημοσιογραφία. Μετά από μια σημαντική πορεία  σε μεγάλους οργανισμούς υψηλής τεχνολογίας, HOL και COSMOTE, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο εξωτερικό. Από το 2011 βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης σε διάφορους μεγάλους οργανισμούς και τομείς, όπως:The Climate Group, Chabb- Ασφαλιστικός Οργανισμός, Walgreens -Boots, Herbalife. Σήμερα κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Διεθνούς Εταιρικής Επικοινωνίας, σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο  παροχής financial services στο Λονδίνο.